Home > Waarom Dom-Ray

Mijn naam is Emmy (Emily) Cohen. In de zomer van 2006 heb ik op 18 jarige leeftijd voor de eerste keer vrijwilligerswerk verricht in het tehuis en onderwijscentrum New Future for Children (NFC). De situatie in Cambodja, waar kansarme kinderen vaak slachtoffer worden van criminaliteit, kinderarbeid en kinderprostitutie, heeft mij toen enorm aangegrepen.

Dit heeft mij doen realiseren dat organisaties zoals NFC, die veilige huisvesting en/of onderwijs aanbieden, belangrijk zijn om te voorkómen dat deze kwetsbare kinderen worden uitgebuit en mishandeld. De destijds nijpende financiële situatie van NFC en de vrolijke, gemotiveerde, liefdevolle kinderen hebben mij geïnspireerd om na dat eerste bezoek NFC te blijven steunen. Begin 2007 heb ik daarom Stichting Dom-ray opgezet en sindsdien zet ik mij al jaren met veel passie in voor dit goede doel.

Stichting Dom-ray heeft door de jaren heen nieuwe samenwerkingsverbanden gesloten met internationale en Cambodjaanse organisaties en heeft actief bijgedragen aan de realisatie van nieuwe projecten. Meer informatie over de activiteiten van Stichting Dom-ray vindt u in de rubriek “Onze projecten”.

N.B. Mijn bezoeken aan Cambodja zijn voor eigen rekening en worden dus niet bekostigd door Stichting Dom-ray