Home > Ook Doneren?

Alle donaties, zowel groot als klein, worden enorm gewaardeerd. In verband met het streven van Stichting Dom-ray om het weeshuis en haar dochterprojecten te steunen in de basale lopende kosten, worden met name maandelijkse donaties zeer op prijs gesteld.

Het is tevens mogelijk een kind persoonlijk te steunen in zijn of haar opleiding door de kosten hiervan (deels) te dekken. Voor meer informatie gelieve contact op te nemen via onderstaande gegevens.
Wilt u een benefiet evenement opzetten om geld op te halen voor Stichting Dom-ray? En heeft u daarbij hulp of promotiemateriaal nodig? Neem ook dan gerust contact op via onderstaande gegevens.
Steekt u liever de handen uit de mouwen en wilt u terplekke meehelpen? Ook dat is mogelijk! Geef les, zet nieuwe projecten op, deel uw kennis! Wij horen graag van u.

Stichting Dom-ray zal ervoor zorgen dat de donaties in hun geheel bij de kinderen terechtkomen.
E Cohen, voorzitter
Stichting Dom-ray