Home > Doneren

Alle donaties, zowel groot als klein, worden enorm gewaardeerd.

Stichting Dom-ray staat genoteerd als ANBI. Uw giften mag u daarom gedeeltelijk of in zijn geheel aftrekken bij uw aangifte inkomstenbelasting. Lees hierover meer op de website van de Belastingdienst.

Het is mogelijk een student persoonlijk te steunen in zijn of haar opleiding door de kosten hiervan (deels) te dekken. Neemt u voor meer informatie contact op.

Wilt u een benefiet evenement opzetten om geld op te halen voor Stichting Dom-ray? En heeft u daarbij hulp of promotiemateriaal nodig? Neem ook dan gerust contact op.

Steekt u liever de handen uit de mouwen en wilt u terplekke meehelpen? Ook dat is mogelijk! Geef les, zet nieuwe projecten op, deel uw kennis! Wij horen graag van u.

Stichting Dom-ray zal ervoor zorgen dat de donaties in hun geheel bij de kinderen terechtkomen.

Stichting Dom-ray
Email: stichtingdomray@gmail.com
Ingeschreven bij de KvK (14095608) en genoteerd als een ANBI (RSIN 818238057)
IBAN: NL48ABNA0602123801
BIC: ABNANL2A

IDEAL_MOLLIE_BETALEN_DONEREN_AQZSUAWWMX

Bank:

Bedrag:

Stichting Dom-ray
IBAN: NL48ABNA0602123801
BIC: ABNANL2A
ABN AMRO te Maastricht

Stichting Dom-ray staat geregistreerd als Algemeen Nut Beoogende Instelling (ANBI). Dit betekent dat u de giften die u aan Stichting Dom-ray doet mogelijk kunt aftrekken van de belasting.
Zie voor meer informatie de website van de Belastingdienst
Ons fiscaal nummer is 818238057