Home > Doneren

Alle donaties, zowel groot als klein, worden enorm gewaardeerd.

Stichting Dom-ray staat genoteerd als ANBI. Uw giften mag u daarom gedeeltelijk of in zijn geheel aftrekken bij uw aangifte inkomstenbelasting. Lees hierover meer op de website van de Belastingdienst.

Het is mogelijk een student persoonlijk te steunen in zijn of haar opleiding door de kosten hiervan (deels) te dekken. Neemt u voor meer informatie contact op.

Stichting Dom-ray
Email: stichtingdomray@gmail.com
Ingeschreven bij de KvK (14095608) en genoteerd als een ANBI (RSIN 818238057)
IBAN: NL48ABNA0602123801
BIC: ABNANL2A

*voor betalingen via iDeal maakt deze website gebruik van de services van Mollie. Voor de verwerking van transacties kunnen uw persoonsgegevens met Mollie gedeeld worden.

IDEAL_MOLLIE_BETALEN_DONEREN_AQZSUAWWMX

Bank:

Bedrag:

Stichting Dom-ray
IBAN: NL48ABNA0602123801
BIC: ABNANL2A
ABN AMRO te Maastricht

Stichting Dom-ray staat geregistreerd als Algemeen Nut Beoogende Instelling (ANBI). Dit betekent dat u de giften die u aan Stichting Dom-ray doet mogelijk kunt aftrekken van de belasting.
Zie voor meer informatie de website van de Belastingdienst
Ons fiscaal nummer is 818238057