Home > Bedankt

Bedankt voor uw donatie!

Wist u dat…er nog meer manieren zijn om Stichting Dom-ray te steunen? Naast een eenmalige gift kunt u ook periodieke giften doen, waarbij u zelfs kunt bepalen waaraan uw gift zal bijdragen. Zo is er bijvoorbeeld de mogelijkheid om persoonlijke sponsor te worden van een van de kinderen of studenten en zijn of haar studiekosten te bekostigen. U kunt ook zelf een fondswervende activiteit opzetten voor Stichting Dom-ray. Of misschien zou u in nature kunnen doneren door diensten te verlenen en uw kennis en expertise met Dom-ray te delen. Neem contact op voor de mogelijkheden.

Wist u dat… u voor uw donatie mogelijk aftrek kan krijgen in uw aangifte inkomstenbelasting? Kijk voor meer informatie op de website van de Belastingdienst of neem contact op.